Feest in den Hof 2019

Datum: 
04/05/2019 - 13:15 to 05/05/2019 - 20:00

Allerbeste Chirovrienden van de Hele Wereld 

Ons Feest in den Hof is dit jaar aan zijn derde editie toe... We nodigen jullie graag uit op zaterdag 4 en zondag 5 mei! 

Zaterdag kunnen jullie weer komen genieten van de kookkunsten van onze Koekies op het Eetfestijn. Inschrijven hiervoor kan via het online inschrijvingsformulier TOT 22 APRIL: https://forms.gle/EanwxQLKiHL941vAA !
Let op: meteen na inschrijven zou je een bevestiging moeten krijgen. Krijg je dit niet; dan is je inschrijving niet aangekomen. 

Er zijn ook dit jaar weer twee eetshiften: een middag- en avondshift. Tussen de twee shiften zullen onze leden weer het beste van zichzelf laten zien tijdens hun actjes.
Aan ouders van de jongste afdelingen: de avondshift durft weleens uit te lopen, dus als je niet te lang wilt wachten op je eten, schrijf je je best in voor de middagshift. 

De generale repetitie voor de actjes zal doorgaan op zaterdag 4 mei van 10u tot 12u. 

Zondag wordt er weer een gezellig aanbod voorzien: muziek, een kermis, een buitenbar, PeuterRaceParcours, springkasteel en vanaf dit jaar kan je ook je kans komen wagen in de Secret Bingo! We sluiten het Feestweekend af met een frietkraam. 

Hieronder vinden jullie de poster! Doorsturen, uithangen, stiekem in de brievenbus van je buren gaan steken en uitdelen is absoluut toegestaan! ;)

Tot in onzen Hof?!