Start Chirojaar 2021-2022

Hey Liefste Chirovrienden 

Zijn jullie klaar voor een geweldig groot en Chirotastisch Feestjaar?
Onze Chiro wordt 75 jaar en dat gaat Vonken geven... (...even stiekem het nieuwe jaarthema verwerkt ;)) 

Ook van onze Startzondag maken we dus graag een nòg groter feest dan andere jaren!
Even alles op een rijtje...

Leden die vorig jaar al lid waren

Alle leden die vorig jaar al lid waren worden op zondag 19 september om 14u verwacht om ons Chirojaar avontuurlijk in te zetten! Kom zondag te weten in welke afdeling je zal zitten en wie je nieuwe leiding wordt... 

Leden ouder dan 10 jaar mogen een handdoek en zwemkledij meenemen!
Alle leden jonger dan 10 jaar mogen zeker geen sokken vergeten aan te doen/mee te nemen. 

Nieuwe leden

Alle NIEUWE leden of leden die eens willen komen proberen, worden op zondag 26 september verwacht om 13u45 aan de Chiropoort in kledij die vuil mag worden en met een rugzakje waar een drankje, een vier-uurtje en een regenjas in zit! 

Alle leden van geboortejaren 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2014 en 2015 zijn meer dan welkom om eens te komen proberen! Nieuwe leden mogen drie opeenvolgende weken gratis proberen, maar vergeet niet om de eerste 'probeerzondag' de nodige gegevens in te vullen bij de leiding, zodat uw kind(eren) wel verzekerd is/zijn. 
Leden van de geboortejaren 2012 en 2013 kunnen jammer genoeg niet naar onze Chiro komen. Van die geboortejaren hebben we al heel veel leden, waardoor het anders niet meer veilig zou zijn om met een beperkt aantal leid(st)ers verantwoordelijk te zijn voor zo veel kinderen.
De groepen van de geboortejaren 2010 en 2011 zitten ook vol, maar hiervoor kunnen er wel nog enkele uitzonderingen gemaakt worden. Heb je dus kind(eren) van die geboortejaren? Stuur dan even een mailtje naar info@chirodonboscoschoten.be . Dan bekijkt de leiding samen met jou wat mogelijk is. 

Oudercafé

Op zondag 19 september zal het Oudercafé een drankje en croqueske aanbieden aan de ouders en kleinere broers/zussen tijdens de Startzondag. Ook na de Chiro zal hun café nog open blijven, zodat ook de leden nog even kunnen komen mee genieten. Heb je nieuwe leden? Dan mag je zeker langskomen op het Oudercafé zodat je al eens een kijkje kan komen nemen en de Chiro kan bezig zien van op een afstandje... ;) 

Nog meer feest!

Én dan gaan we nog een beetje reclame maken: om dit jaar met z'n allen 'Feest' uit te stralen, zullen er verschillende feestelijke accessoires verkocht worden (denk aan buttons, stickers, pins, T-shirts, drinkenbussen, sokken, ...) aan zeer democratische prijzen. Op de Startzondag zal ons winkeltje opengaan om 17u50 en de week nadien (26 september) zullen we er staan van 13u40 t.e.m. 14u15! (De volgende data zullen nog worden meegedeeld!) Wil je ook graag een Feest-accessoire kopen? Neem dan zeker cash geld mee alsjeblieft... ;) 
 

Heel veel Feestelijke Vonkjes van jullie (oud-)leiding <3 
Tot snel! :D