Update Chiro

Beste Don Boscoianen 

De leiding is achter de schermen druk bezig met vergaderen, plannen en nadenken... 

Voor de komende zondag (22 november) is er besloten dat we nog niet terug fysiek zullen samenkomen om Chiro te geven. 

Wél is er hard gewerkt aan een alternatief Chiroprogramma voor de hele Chiro samen. Normaal gezien zouden we op zondag 22 november het Christus Koning-feest vieren, maar dat zal dus uiteraard niet op de gekende wijze kunnen plaatsvinden. Maar zoals onze Flor het gewild zou hebben, zullen we wel sámen spelen! Met z'n allen... En de ouders zullen natuurlijk ook mogen meespelen! ;) 

Wat gaan we dan precies doen? Dat lees je hier !

Voor de zondagen/zaterdagen na 22 november, is er nog niets besloten, omdat we graag even afwachten hoe de situatie verder evolueert. Er wordt al wel gewerkt aan mogelijke opstartscenario's, maar een exacte datum voor de (gedeeltelijke) opstart is er nog niet. Wij evalueren de situatie en het gevoel binnen de leidingsploeg om de twee weken. We houden jullie op de hoogte! Ondertussen doen wij ons uiterste best om het Chirovuur warm te houden! 

Warme Chirogroet, 
De leidingsploeg


P.S.: Voor het (waarschijnlijke alternatieve) Sintbezoek, zou het kei tof zijn dat we de Sint kunnen overladen met tekeningen van onze Chiroleden. Je mag de tekeningen in de Chirobrievenbus steken tot en met 27 november. (Dus je zou dat ineens kunnen posten tijdens het 'leiding jagen'! ;))