Update Chiro december 2020

We willen jullie graag laten weten dat we -na veel nadenken en vergaderen- besloten hebben dat de Chiro niet meer zal 'opengaan' in 2020. We hopen er zo mee voor te zorgen dat we in 2021 het normale leven min of meer kunnen opnemen. 

De leiding is achter de schermen dus bezig met het bekijken, puzzelen, vergaderen, ... over hoe we de Chiro (gedeeltelijk) terug zullen opstarten in het komende jaar. We hopen heel hard dat het dan kan en mag! 

Dat we elkaar niet meer met z'n allen in levenden lijve zullen zien, betekent niet dat we niet heel hard ons best doen om de Chiro tot bij jullie te brengen! Zo mogen jullie volgend weekend zeker en vast een alternatief Sinterklaasbezoek verwachten... ;) Plan dus al maar een half-uurtje om zondag met het hele gezin naar onze SintSpecial te kijken! ;) - nvdr: Dat is nu mogelijk! Onze SintSpecial vind je hier

Ook willen we de Chirofamilies nog eens bedanken die mee zijn komen 'leiding jagen'! :D Ondertussen zijn de punten geteld. Een overzicht hiervan kunnen jullie in jullie mail vinden!