Speelclub

Weekopdracht Speelclubbers

19 APRIL

Lieve Speelclubbers!

Jullie zijn fantastisch goed bezig met al onze opdrachten! Chapeau! Jullie stralen!
Maar hier zijn we weer met een nieuwe uitdaging!

Deze week krijgen jullie één opdracht van ons waar je een hele week aan kan werken.
Bouw de langste en coolste actieracebaan. Weet je niet goed wat dat is? Bekijk dan zeker onze mail, want daarin vind je een voorbeeldje!

Op het einde van de week of wanneer ze klaar is, maak je een filmpje van jouw baan in actie. Mail dat filmpje opnieuw naar speeclubberszijndebeste@gmail.com .

Vergeet niet dat alles kan en alles mag! Wij, Speelclubbers, zijn dan ook super creatief hé! Veel succes, geniale bouwers! Wij zijn zeer benieuwd!

Liefs,
Jullie Leiding


12 APRIL

Hey allerliefste Speelclubbertjes!

Hier zijn we weer met een nieuwe weekopdracht! Deze week draait het allemaal om het verzorgen van een plant. Hoe of wat, mag je zelf verzinnen maar hij moet zeker groeien. Je mag alles gebruiken! Dus je mag er 1 knutselen of 1 bouwen, dat kan jij zelf kiezen.
Natuurlijk vinden wij het ook altijd leuk om foto’s en/of filmpjes te krijgen van jullie mooie plant dus die mogen jullie weer doorsturen. Wij zijn mega benieuwd naar jullie creaties en hopen mooie plantjes te mogen bewonderen.

Groetjes,
jullie coolste leiding ter wereld!


5 APRIL

Hoi lieve Speelclubbers!

Hier is jullie leiding weer met een fantastische nieuwe weekopdracht! Wij hebben al een aantal super leuke foto’s en filmpjes gekregen. Super goed bezig en zeker houden zo! Wij missen jullie hard, dus is het heel leuk om op deze manier Chiro te kunnen geven.

Voor deze week verwachten wij dat jullie elke dag iets leuks of liefs doen voor een aantal mensen. Je kan bijvoorbeeld je mama of je papa eens helpen met een aantal huishoudklusjes, voor de postbode kan je een super mooie tekening maken of voor je buren kan je eens een lekkere cake bakken… Jullie mogen zelf kiezen wat jullie doen, maar wij hebben voor elke dag een persoon gekozen die jullie eens goed in de watten mogen leggen. Dus voor…

 • Maandag: doe/maak je iets voor de afvalophalers en op de dag van de afvalophaling hang/leg je het bij je vuilbak.
 • Dinsdag: doe/maak iets voor mama/papa.
 • Woensdag: doe/maak iets leuks voor je broer en/of zus en/of vriend(in).
 • Donderdag: maak iets moois voor de postbode.
 • Vrijdag: doe/maak iets voor een familielid à dat kan je oma, opa, tante, nonkel of zo zijn.
 • Zaterdag: doe/maak iets voor je buren.
 • En zondag: doe/maak iets liefs voor je huisdier(en)/knuffeldieren.

Wij vinden het super leuk om foto’s en filmpjes te krijgen van jullie, dus daarom mogen jullie deze weer sturen naar speelclubberszijndebeste@gmail.com! Super veel succes, lieve Speelclubbers, en hopelijk tot snel! Kusjes of liever een high five van jullie leiding!


29 MAART

Dag Speelclubbers!

Jullie leiding hier! Wij dagen jullie uit om lekker Chiro-gek te doen, de hele week lang!

 Jullie krijgen 8 opdrachten van ons om deze week uit te voeren! Elke dag 1 en dan nog een bonusopdracht voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen!

Met elke opdracht kan je punten verdienen en diegene met de meeste punten wint onze mega-coole Speelclubberweek!

Ben je klaar met de opdracht of ben je er keihard aan bezig? Laat mama of papa dan een foto of video maken en mail ze naar speelclubberszijndebeste@gmail.com! Dan kunnen wij de punten verdelen en de scores goed bijhouden!

Onze uitdagingen zijn: 

 1. Zoek zo veel mogelijk gele voorwerpen bij elkaar en trek er een foto van!
 2. Maak de mooiste chirovlag.
 3. Bouw het coolste/grootste/mooiste kamp of fort! Keihard versieren mag en een rondleiding in je fort levert misschien wel extra puntjes op!
 4. Verzin de leukste Speelclubberkreet en laat je filmen terwijl je die zo luid mogelijk schreeuwt.
 5. Doe eens mega zot en ga eens met je kleren in de douche! Zo zijn die ook ineens proper hé 😉! Vergeet je zeker niet te laten filmen!
 6. 1 2 3 4 hoedje van, hoedje van. 1 2 3 4 hoedje van papier! Maak het mooiste hoedje van papier ooit! Ook mooi versieren hé!
 7. Voel je een echte krab en doe sokken aan je handen tijdens het eten! Proper eten hé mannekes!
 8. De bonusopdracht! Verzorg voor een hele dag een rol wc-papier alsof het je beste vriend is. Geef hem of haar een naam en beleef een echte leuke dag samen!

Ziezo Speelclubbers! Dat zijn al jullie opdrachten! Vergeet zeker niet om van alles foto’s en/of filmpjes te laten maken en naar ons te mailen!

Jullie krijgen deze opdrachten en het mailadres ook nog op mail dus wij rekenen op jullie dat het volledig goed komt!
Veel succes en hopelijk tot snel hé!

Daaaaagggg